5.0 ★★★★★

Recenzije (4)

5.0
 • Irena Borisic
  ★★★★★

  Marijana se sa mnogo ljubavi i strucnosti posvećuje svakom detetu 100%.
  Moje dete sa 5godina je imalo problem sa izgovorom pojedinih glasova(š,ž,s,z,r),mešala je p i b.Pre prvog odlaska kod logopeda,odbijala je svaku saradnju. Medjutim nakon prvog susreta sa Marijanom sve se promenilo. Svaki čas je cekala sa velikim nestrpljenjem i odlazak kod logopeda je za nju postala nagrada. Nakon 2meseca,slobodno mogu da kažem,druženja sa Marijanom,ja sam dobila novo dete,sa jasno izgovorenim glasovima,pa čak i nemogućeg R.

 • Nadica Stojilkovic
  ★★★★★

  Sve pohvale za Marijanu.Izuzetno smo zadovoljni nacinon rada i organizacijom online casova.Veoma profesional rad sa decom tako da svima kojima je potrebno mogu da preporucim rad sa Marijanom.

 • Milica Vučurović
  ★★★★★

  Najbolji logoped ikada!
  Već 6 meseci radi sa hiperaktivnim blizancima i mi smo prezadovoljni. Tačna, predivna, stručna, možete da joj verujete, da je ostavite samu sa decom. Moji dečaci su napredovali sa njom za poslednjih par meseci više nego za celu godinu pre toga. Deca je obožavaju. Deca su propričala. Mi smo presrećni!
  Topla, najtoplija preporuka.

 • Milica Vučurović
  ★★★★★

  Da dodam. Za 5 meseci rada sa Marijanom od dijagnoze razvojne disfazije smo stigli do samo dislalije. Iliti od toga da kasne sa govorom stigli smo da tepaju dok pričaju i imaju pogrešan izgovor slova. Ne kasne više!! Hvala do neba Maki naša. Nastavljamo dalje do potpunog uspeha!