5.0

Recenzije (7)

5.0
 • Tomislav Micić
  5

  Odlicna saradnja, izuzetan profesor i covek, lak dogovor 🤝

 • Ljiljana Pribilovic
  5

  Nemam dovoljno reci koje bi izrazile zahvalnost za profesora, kao sto je Nebojsa.Izvanredan predavac I pedagog,posvecen,a o pristupu rada I znanju mogu samo reci "svaka cast",duboki naklon.Od dvadeset profesora koje sam kontaktirala ni jedan se nije usudio da udje u kostac sa zadacima I programom micro bit,osim Nebojse.Neizmerno sam mu zahvalna,odlicna saradnja,sve pohvale I preporuke.Pravi izbor,svakom bih preporucila ovakvog profesora! Hvala puno!

 • Tanja Lazić
  5

  Profesor je izuzetan stručnjak, ima dugogodišnje iskustvo u školi.Veoma je predusretljiv i odgovoran,vrlo brzo se javio i pomogao u savladavanju školskog gradiva.Pedagoški odnos je po mom mišljenju veoma važan faktor kao i veliko znanje u sferi informatike i programiranja.

 • Ilija Djordjevic
  5

  Kontaktirao sam profesora Nebojsu u 23 sata. Ne mogu da izrazim svoju zahvalnost sto mi je izasao u susret i pomogao mi da premostim problem sa jednim segmentom iz objekto orijentisanog programiranja. Izuzetno lako i jednostavno mi je objasnio, jako strucan profesor! Jos jednom Vam se ovim putem zahvaljujem...

 • Miroslav Ristic
  5

  Zahvalan sam profesoru Nebojsi sto mi je izasao u susret i u veoma kratkom roku pomogao mojoj deci da savladaju Python i Jypiter (ako sam dobro napisao) koji im je potreban u gimnaziji. Sada znam kome ću se obratiti kada opet budem imao problem!

 • 5

  Pronasao sam profesora Nebojsu na sajtu.Trebao mi je za neke radove za 7. i 8. razred u Pythonu i Scratchu a mom bratu za C# za 4. razred srednje skole. Jako smo zadovoljni i zahvaljujemo se profesoru i ovim putem jer nam je pomogao mnogo. Javicu i mojim drugovima.

 • Srdjan Popović
  5

  Kulturan , ljubazan i super saradnja.