5.0 ★★★★★

Recenzije (12)

5.0
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Divan pristup, veliko znanje, kao i iskrena želja da se to znanje i preusmeri na učenika, nakon čega bi neminovno usledio željeni rezultat. Svima preporučujem rad sa prof. Nikolinom! ❤️

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Sofija Dodig
  ★★★★★

  Nikolina mi je puno pomogla u pripremi za test iz harmonije i u malo vremena mi odlično objasnila ogromnu količinu gradiva! Svaka preporuka💕

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Radila sam sa Profesorkom tokom trece i cetvrte godine srednje muzicke skole. Jako temeljan rad, posvecenost, objasnjenje svakog detalja. Potpuna preporuka kako za harmoniju, tako i za sve druge predmete. Casovi su mi u jako lepom secanju jer Profesorka ima divnu energiju i zelju da joj ucenici poloze predmete sa najboljim ocenama!

 • Jovana Tucic
  ★★★★★

  Nikolina je pre svega divna devojka, veoma strpljiva i puna razumevanja. Ima pozitivnu energiju i vidi se da voli to sto radi, sto je meni bar jako bitno prilikom odabira profesora. Ja sam sa njom usavrsavala svoju tehniku pevanja i daje super vezbice, veoma korisne, interesantne i svaki cas je bio sadrzajan. Lepo prenosi znanje, prilicno je posvecena da objasni do detalja sve sto treba. Pomogla mi je da napredujem sa tehnikom i ojacam svoje samopouzdanje prilikom nastupa. Najtoplije preporuke❣️🎶

 • Dubravka Simonovic
  ★★★★★

  Predana svom poslu i veoma uspesno prenosi znanje na ucenika.Puno strpljenja i istrajnosti i ljubavi za one koji vole muziku.

 • jana simonovic
  ★★★★★

  Izuzetna profesionalnost u radu s ucenicima.Nikolina je neko ko ne meri casove po broju minuta ,vec po obostranom zadovoljstvu koje se postiže kada neko zaista voli ono sto radi i to ,bas kao Nikolina na poseban nacin prenosi na ucenike.Ja sam zahvalna sto sam imala priliku da je upoznam.Svaku njenu sugestiju,upravo zbog njenog jedinstvenog pristupa,prihvatila sam i zahvaljujuci tome umnogome unapredila tehniku pevanja.Jana.

 • jana simonovic
  ★★★★★

  Najtoplije preporuke za sve koji hoće da zavole muziku.

 • Mihajlo Drobnjak
  ★★★★★

  Sve preporuke za profesorku

 • Karlo Šprljan
  ★★★★★

  Radio sam s profesoricom dok sam bio na trećoj godini fakulteta Glume - predmet Tehnika glasa i svaki sam put dobio maksimalnu ocjenu. Jako se oduševivši, rad s njom sam nastavio i kasnije kada sam se bio priključio renomiranom beogradskom horu 'Obilić'. Mnogo mi je pomogla u svemu što sam imao želju ostvariti, a uz sve to biti u istoj prostoriji s njom i voditi dijalog s njom jeste super iskustvo jer je puna ljubavi, osoba je bez trunke negativnoga naboja i neizrecivo mi je drago biti njezin poznanik. Zamjerka je to što naša komunikacija kadkada pređe u 'vrlo lošu', ali ne zbog nje već zbog mene koji često ne znam slušati pa tako napravim konverzaciju koja se kreće samo u jednom smjeru, a ne na normalan način i to je problem koji leži u meni. Po pitanju profesorice Nikoline, problema nema i zato mogu garantovati da ćete biti zadovoljni ako budete radili s njom. Stoga, ne oklijvaj - zakaži čas!

 • Vesna Drobnjak
  ★★★★★

  Posvecena,vredna,odgovorna.Ume odlicno da prenese znanje ucenicima.Stvarno mogu reci samo pohvalne reci sto se tice profesorke Nikoline.Kada je potrebna pomoc u savladavanju gradiva bila je i ostace nas izbor.

 • Tanja Jankovic
  ★★★★★

  Sve pohvale za Nikolinu i njen posvecen rad sa decom. Nikolina je pre svega divna osoba i jako je posvecena i odgovorna kada je posao u pitanju. Deca vole da rade sa njom, poseduje ogromno znanje koje sa zadovoljstvom prenosi i lako se prilagodjava razlicitim karakterima dece. Svakom bih preporucila Nikolinu, mi imamo odlicno iskustvo!