5.0 ★★★★★

Recenzije (15)

5.0
 • Magdalena Stojanovic
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Magdalena Stojanovic
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Zeljana Arsenovic
  ★★★★★

  Učiti, a da ne kažem položiti anatomiju u okolnostima pandemije je za mene bilo izuzetno teško. Online- koncipirana nastava koja je uključivala vežbe i predavanja mi nije bila dovoljna. Pokušala sam da učim na dosta različitih načina koristeći kako predloženi, tako i stranu literaturu. Kako to nije urodilo plodom , upala sam u veliku konfuziju. Jedan dan sam stala da razmislim šta mi je činiti, i sticajem okolnosti pronašla profesorku Sladjanu , koja mi je ne samo pomogla da savladam tu "nepremostivu" prepreku nego čak promenila čitav ugao sagledavanja studija i mog budućeg poziva. Pomogla mi je da promenim strategiju, i hodam već temeljno utabanim putem koji sigurno vodi do cilja , prvo , naučila me je kako da pristupim tako obimnoj materiji i olakšala mi sve naredne ispite a naposletku , rezultat je bila položena anatomija na Stomatološkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.
  Hvala vam još jednom!

 • Darija
  ★★★★★

  Sve preporuke! Kao predmet od koga većina studenata dobije strah,kako zbog same obimnosti tako i zbog samog vremena koje treba uloziti u spremanje istog.Profesorka Sladjana je uspela da mi priliži anatomiju na način najbliži nama studentima,i pokazala mi je da anatomija jeste teška,ali nije bauk! Kroz slike,prezentacije,3D animacije uspela sam jako lako da savladam savladam svaku oblast.Uvek se trudila da rešimo sve moje nejasnoće na putu ka cilju,a to je položena anatomija na Stomatološkom fakuktetu!
  Srećno svima u učenju,i hvala profesorki Slađani! 🦷✅

 • Tatjana Milenovic
  ★★★★★

  Predavanja profesorke Slađane su mi itekako pomogla u učenju anatomije. Mnoge stvari koje mi nisu bile jasne, detaljno mi je razjasnila uz pripremljene prezentacije. Svaku oblast smo obradile kroz ispitivanje i objašnjenja ključnih stvari. To mi je povratilo samopouzdanje koje mi je bilo potrebno za ispit. Rezultat rada sa profesorkom je položen ispit iz anatomije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Jedno veliko iskustvo i uspeh! Anatomija je jedan jako obiman i detaljan predmet koji imamo na prvoj godini studija. Svima nam predstavlja najvecu muku jer niko ne zna kako se pravilno uci, ali to ne treba da vas brine ako se odlucite da pratite ove online casove. Uz njih sam uspela bez poteskoca da naucim, a ujedno i da razumem gradivo, sto je i najbitnije. Naravno, uvek ima onih tezih delova koji nam nisu jasni, ili nam teze idu, ali svaki deo smo prelazile zajedno,nesto i vise puta, uz obnavljanje, ispitivanje, svaka nedoumica bila je razjasnjena na pravi nacin. Casovi su odradjeni profesionalno, uz animacije, slike, crteze, sve sto vam bude potrebno imacete na prezentacijama. Ljubaznost profesorke neophodno je spomenuti, bila mi je prava podrska i vetar u ledja bas onda kada je najpotrebnije. Vredan rad od 6,7 meseci se vrlo isplatio. Provera znanja pred sam ispit mi je pomogla da koliko toliko odem opustenija na ispit i polozim ga. Sve pohvale za profesorku, za nacin rada, komunikaciju sa studentima, idejama i za njenu profesionalnost. Necete pogresiti ako se odlucite za ovu online nastavu, ustedecete svoje vreme, a nauciti brze i lakse sa nekim ko ima duge godine iskustva u ovom poslu, a to je sigurno profesorka Sladja.
  Ispit sam polozila na stomatoloskom fakultetu u Beogradu.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Anatomija je , kao što svi znamo , jako obiman i težak predmet, pogotovo na prvoj godini dok se studenti još nisu ni osvestili koliko ju je teško spremiti i držati sve informacije u glavi do ispita .Na mom putu da položim ispit mi je mnogo pomogla profesorka Slađana i rad sa njom . Mislim da je svakome potrebno propitivanje svih oblasti i rad sa nekim kako bi postojala sigurnost u sebe za vreme spremanja i polaganja ispita . Profesorka ume da da savet ,ohrabri i učini taj put lakšim . Tokom rada sa profesorkom naučila sam kako da učim anatomiju i da ju je moguće spremiti .
  Kada odlučite da vam je potrebna pomoć i podrška , profesorka je prava osoba za to 😊.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Za profesorku Slađanu imam samo reči hvale! Pristup i način rada, prenošenje znanja, ljubaznost, pozitivan stav i bodrenje - sve je 10 od 10. Kada sam bio ubeđen da je ispred mene mnogo meseci muke sa anatomijom i obnova godine, uz Slađaninu pomoć sam savladao ovu zaista tešku i obimnu oblast na studijama medicine. Krajnji rezultat je bio polaganje anatomije u roku, sa visokom ocenom, a zadovoljstvo je bilo obostrano! Preporuka za sve studente koji imaju poteškoće sa anatomijom da se obrate profesorki Slađani i sa lakoćom savladaju ovaj predmet!
  Marko

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Prilikom učenja za specijalistički ispit iz dečje i preventivne stomatologije, osetila sam da sam na izmaku snage.Imala sam sreće da upoznam profesorku Slađanu koja je učinila da sa mnogo manje muke savladam i obnovim znanja vezana za anatomiju glave i vrata.Profesorka me je provela kroz gradivo sa lakoćom uz osvrt na brojne kliničke situacije, kako to mogu samo ljudi sa puno znanja i iskustva.
  Naravno tako sam uspela lakše da naučim i zapamtim detalje.
  Od srca hvala i tople preporuke💜

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Zahvaljujući profesorki Slađani sam od dvojke dosla do petice pa cak i do republičkog takmičenja.Pristup i način rada profesorke Slađane, ljubaznost, strpljenje, bodrenje. Kao učenica iz srednje medicinske skole, koja je izuzetno teška i zahtevna, na početku sam mislila da neću moći ni do četvorke da stignem, ali me je profesorka dovela do petice, i znanja ne samo bubanja napamet. Preporuka za sve učenike srednjih medicinskih škola i studenata, da se obrate profesorki Slađeni jer daje sve od sebe da prenese znanje i uspeva u tome. Da mogu ocenu bi dala 10!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Izuzetno sam zadovoljan sa predavanjima prof. Ugrenović. Časovi su bili u potpunosti prilagođeni sistemu i programu rada medicinskog fakulteta na kojem studiram i kompletno iskustvo je bilo individualno adaptirano, uključujući i prezentacije spremljene konkretno za moje potrebe. Jako detaljan, sažet i koherentan način prezentacije. Što se tiče komunikacije nije bilo nikakvih problema i profesorica se u svakom momentu trudila da maksimalno izađe u susret sa rasporedom, a pored anatomije profesorica je prvenstveno izvanredan pedagog. Uz časove i redovan rad po instrukcijama profesorice Ugrenović položio sam sve tri anatomije na mom fakultetu - sistemsku, topografsku i neuroanatomiju. Preporučio bih kolegama koji čitaju da kontaktiraju profesoricu za pomoć i sigurno će dobro naučiti anatomiju i uspešno položiti ispite.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Izuzetno sam zadovoljan sa predavanjima prof. Ugrenović. Časovi su bili u potpunosti prilagođeni sistemu i programu rada medicinskog fakulteta na kojem studiram i kompletno iskustvo je bilo individualno adaptirano, uključujući i prezentacije spremljene konkretno za moje potrebe. Jako detaljan, sažet i koherentan način prezentacije. Što se tiče komunikacije nije bilo nikakvih problema i profesorica se u svakom momentu trudila da maksimalno izađe u susret sa rasporedom, a pored anatomije profesorica je prvenstveno izvanredan pedagog. Uz časove i redovan rad po instrukcijama profesorice Ugrenović položio sam sve tri anatomije na Medicinskom Fakultetu u Sarajevu - sistemsku, topografsku i neuroanatomiju. Preporučio bih kolegama koji čitaju da kontaktiraju profesoricu za pomoć i sigurno će dobro naučiti anatomiju i uspešno položiti ispite.