Da biste videli ceo profil potrebno je da se registrujete. Registracija traje bukvalno 20 sekundi, a daje mogućnost direktne komunikacije sa profesorom.

5.0

Recenzije (5)

5.0
 • 5

  Fenomenalan pristup, metodologija rada. Ohrabruje i motiviše ka dobrim rezultatima. Najveci deo casa je konverzacija kroz koju se obradi i gramatika. Za svaku preporuku!

 • Jelena Marković
  5

  Imala sam dva časa i nastaviću. Uspela je da mi objasni neke stvari na zanimljiv način i tako da lako i sama shvatim. Vidi se iskustvo. Dosta konverzacije, što je po mom mišljenju i najbolje da se izoštre veštine u nekom jeziku. Sve u svemu, moje tople preporuke (samo da ne podigne cenu časa posle ovih pohvala! :D ).

 • Staichillo .
  5

  Jako sam zadovoljan interesantnim pristupom i zalaganjem. U dobroj meri se uči kroz razgovor, što je veliki plus. Nakon časa vam bude jasno da ste nešto naučili, da napredujete i osećate se motivisano da idete dalje. Sve preporuke!

 • Aleksandar Radoičić
  5

  Jako divna i prijatna profesorka. Sve pohvale za strpljenje. Divan pristup i metoda rada. Velika preporuka od mene.

 • vladan stojkovic
  5

  Veoma strucan profesor sa metodikom koja obezbedjuje vidljiv napredak kandidata iz dana u dan.
  Radi sa puno energije i zelje za uspehom Prati napredak kandidata i potencira delove gradiva sa kojima klijent ima problema, a da za to vreme ne demoralise klijenta, vec naprotiv, podize samopouzdanje. Zbog toga se svaki cas iscekujete sa zadovoljstvom, a nakon svakog casa osecate napredak.