4.8261 ★★★★☆

Recenzije (23)

4.8261
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Fenomenalan pristup, metodologija rada. Ohrabruje i motiviše ka dobrim rezultatima. Najveci deo casa je konverzacija kroz koju se obradi i gramatika. Za svaku preporuku!

 • Jelena Marković
  ★★★★★

  Imala sam dva časa i nastaviću. Uspela je da mi objasni neke stvari na zanimljiv način i tako da lako i sama shvatim. Vidi se iskustvo. Dosta konverzacije, što je po mom mišljenju i najbolje da se izoštre veštine u nekom jeziku. Sve u svemu, moje tople preporuke (samo da ne podigne cenu časa posle ovih pohvala! :D ).

 • Staichillo .
  ★★★★★

  Jako sam zadovoljan interesantnim pristupom i zalaganjem. U dobroj meri se uči kroz razgovor, što je veliki plus. Nakon časa vam bude jasno da ste nešto naučili, da napredujete i osećate se motivisano da idete dalje. Sve preporuke!

 • Aleksandar Radoičić
  ★★★★★

  Jako divna i prijatna profesorka. Sve pohvale za strpljenje. Divan pristup i metoda rada. Velika preporuka od mene.

 • vladan stojkovic
  ★★★★★

  Veoma strucan profesor sa metodikom koja obezbedjuje vidljiv napredak kandidata iz dana u dan.
  Radi sa puno energije i zelje za uspehom Prati napredak kandidata i potencira delove gradiva sa kojima klijent ima problema, a da za to vreme ne demoralise klijenta, vec naprotiv, podize samopouzdanje. Zbog toga se svaki cas iscekujete sa zadovoljstvom, a nakon svakog casa osecate napredak.

 • Helena Jelena Belopavlovic
  ★★★★★

  Moja ćerka pohadja časove on line kod prof.Saše.izuzetno smo zadovoljni prof.radom.rezultati se vide po 5 u školi.njen rad se bazira na insistiranju komunikacije, preciznom gramatickom izrazavanju.sve preporuke za ovu prof.

 • nenad b elopavlovic
  ★★★★★

  Izvrstan profesor kojeg preporucujem svims koji zele da nauce engleski jezik.

 • Sanja Radulovic
  ★★★★★

  Sve najbolje preporuke za prof. Sašu. Naša kćerka gimnazijalka ide na časove i ima veliku pomoć iz gramatike i praćenja školskog gradiva, kao i konverzacije iz engleskog. A ono što je najbitnije, ide s radošću na caš kod, kako ona kaže, divne profesorke.

 • Marija Maky
  ★★★★★

  Izuzetan profesor,sve pohvale na strucnosti i profesionalnosti.Uvek tacna i spremna da izazdje u susret svim potrebama deteta. Topla preporuka za sve kojima je potreban profesor engleskog jezika.

 • Milena Sedlarevic
  ★★★★★

  Sve preporuke za profesorku Sašu!! Veliki profesionalac! Gramatika više nije bauk za moju gimnazijalku!!! Izuzetan profesor!!!

 • Jasmina Milovic
  ★★★★★

  Saška je divna nastavnica koja je moju ćerku motivisala za rad. Zahvaljujući njoj dalje učenje joj nije predstavljalo problem, a napredak je očigledan. Komunikativna je, uvek spremna da sasluša učenika i da prenese znanje, odgovorna, predana i vredno radi svoj posao, a njeni časovi su zanimljivi i kreativni. Moja iskrena preporuka!

 • marija basara
  ★★★★★

  Odlican profesor, za svaku pohvalu , moj sin pohadja casove online.Vidi se veliko iskustvo i posvecen rad sa decom.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sasa je odlican predavac, a saradnju smo poceli radi unapredjivanja konverzacijskog engleskog i dikcije, sto je dalo pozitivne rezultate i ispunilo moja ocekivanja. Necete pogresiti ako zatrazite njenu pomoc :)

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Odlican predavac.Moja cerka ima casove kod prof.Sase i nastavnica u skoli je primetila veliki napredak.Sa lakocom sada uz casove savladavamo uspesno skolsko gradivo.Nastavljamo saradnju.

 • Darko Jacimovski
  ★★★★★

  Profesorka Sasa je izuzetan predavac koji drzi casove konverzacijskog engleskog uz maksimalno angazovanje polaznika. Profesionalna i odgovorna osoba, sa kojom je rad pravo zadovoljstvo, a rezultati jako vidljivi. Moje iskrene preporuke za saradnju.

 • Dejan Bogicevic
  ★★★★★

  Veoma dobar profesor kojeg preporucujem svima koji zele da nauce ili unaprede svoje znanje engleskog jezik-a.

 • Olivera Mirković
  ★★★★★

  Sve preporuke za prof Sašu. Porodično imamo časove već nekoliko godina unazad i zahvaljujući strpljenju i odličnoj metodologiji rada i učenja deca su odlično savladala engleski jezik i primenjuju ga samostalno. Sve pohvale i za stručno osposobljavanje polaznika u oblasti medicine.

 • Anka
  ★★★★★

  Divna žena i sjajan profesor! Većinu stvari, koje su mi bile teške da zapamtim, objasnila mi je na vrlo interesantan način. Sve što mi je teško da savladam pokušavala je da mi što više približi uz zanimljive primere. Uvek me je bodrila da krenem napred i govorila mi da ćemo sve uspeti da savladamo. Koliko god mi je bilo teško nešto da naučim, nastavnica Saša je bila tu da mi pomogne. Svima vama želim da je imate pored sebe! :)

 • Katarina Stokic-Marinkovic
  ★★★★★

  Postovana, casovi engleskog jezika potrebni su za devojcicu, 3.razred(nizi razred) Da li imate slobodne termine u toku radne nedelje, dolazili bi kod nas kuci, zivimo na Crvenom krstu kod BDP? Unapred hvala na odgovoru. Srdacan pozdrav Katarina 🙂

 • Darko Jacimovski
  ★ ☆☆☆☆

  Hteo bih da ispravim jednu svoju gresku, kada vec komentar ne moze da se obrise. Bio sam iznudjen da napisem sve lepo o Sasi Jelisavcic, tacnije ona je sama dodala tekst o sebi u moje ime, kao sto je i odredjen broj komentara na isti nacin napisan. Kakav je nastavnik to ne znam nije mi predavala, ali cime se sluzi to znam i ovde iznosim i na taj nacin zelim da ispravim svoju gresku, kada je vec ne mogu obrisati.

 • Darko Jacimovski
  ★★★★★

  Hteo bih ovom prilikom da kazem da sam poslao meil administatoru da ukloni moje objave, nije odgovorio i nije uklonio. Pa bih molio da se moji komentari citaju sa rezervom jer su pisani prvo u ljubavi, a posle u besu i zeljom da se napakosti. Kako obe nisu relevantne najbolje bi bilo preskociti ih. A kakav je Sasa predavac isprobati na licnom iskustvu, mnogi je hvale. 😊

 • Dejan Milošević
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Bojana Strugarevice
  ★★★★★

  Divna osoba i odlican profesor.
  Spremna za svaki vid dogovora,razume dete i ume da ga motivise da krene da uci i razume ensgleski jezik.
  Mi smo prezadovoljni,vec posle par casova se video napredak deteta.
  Svima bih preporucila saradnju!