5.0 ★★★★★

Recenzije (28)

5.0
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Moja draga nastavnica koja nam je uvek tražila kreativne, maštovite, i inovativne načine učenja kroz igru, muziku, videe, i knjige... Uz nove načine učenja, uz pomoć profesora, učiti je uvek lakše i zanimljivije. Hvala, nastavnice!

 • milica matic
  ★★★★★

  Uvek prvo pedagog i roditelj, pa tek onda profesor. Oduvek sam cenila vasu pravednost, realnost, kao i borbu da se sačuva pristojnost i lepo vaspitanje.

 • Sofija Vasic
  ★★★★★

  Divna nastavnica koja mi je, pre svega, pomogla da stvorim odličnu osnovu za dalje učenje engleskog jezika, koje mi, zahvaljujući njoj, nije predstavljalo problem. Stručna i iskusna u svom radu, a istovremeno komunikativna i druželjubiva. Uvek spremna da sasluša učenika i na jedinstven način prenese svoje znanje. Otvorena, kako za pohvale, tako i za kritike. Svima toplo i iskreno preporučujem. Veliki pozdrav za moju nastavnicu!

 • Vera Krsmanovic
  ★★★★★

  Nastavnica koja nas je najviše motivisala za rad, kako na učenju engleskog jezika, tako i na radu na sebi. Uvek na duhovit i aktivan način održava nastavu. Predano i vredno radi svoj posao i uvek je zanimljiva atmosfera na času. Ja volim nastavnicu Ivanu i volela bih da mi opet nešto predaje ❤️📝📘

 • Jelena Milutinovic
  ★★★★★

  Sve pohvale za nastavnicu Ivanu. Bilo je zadovoljstvo što mi je bila nastavnik. Uvek kreativni i dobro osmišljeni časovi. Zna kako da svoje znanje prenese na druge, a i samim tim da nas motiviše za učenje van nastavnog programa. Sve pohvale i tople preporuke za stručnost i jednu divnu osobu!

 • jelena s
  ★★★★★

  Nastavnica kod koje se engleski uči na kreativan način, uz priču i pesmu. Upečatljive rime i asocijacije vezane za gradivo su mi u pamćenju nakon mnogo godina. Zanimljivi časovi kojih se uvek rado sećam. Veliki pozdrav za dragu nastavnicu Ivanu!

 • Наташа Милисављевић
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Aneta Tomasevic
  ★★★★★

  Odgovorna, ozbiljna, sa velikim radnim iskustvom. Izuzetno pristupačna i ljubazna. Pored rada u prosveti, bavi se i prevođenjem. Bezrezervna preporuka!

 • Aneta Tomasevic
  ★★★★★

  Za potrebe gostovanja pozorišta u inostranstvu, Ivana je više nego uspešno prevela propratni tekst o predstavi, tako da su gledaoci mnogo lakše pratili predstavu jer su se sa njenim sadržajem prethodno upoznali kroz Ivanin prevod.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Jovana Brnješ
  ★★★★★

  Sve preporuke za našu dragu nastavnicu Ivanu!
  Retki su danas profesori sa toliko strpljenja, pažnje, kreativnih ideja... Moje obe ćerke su oduševljene njihovim časovima, napredak je bio primetan već posle nekoliko časova.
  Časovi se odvijaju prema materijalu koji im je zadat u školskom programu, ali uvek dobijamo dodatne videe, igrice, pesmice, programe koji su deci veoma zanimljivi i njima se najviše raduju.
  Veoma nam je drago što smo pronašli Ivanu, i za nju, kao profesora se odlučili na ovom sajtu, i krenuli u savladavanje engleskog jezika! :)

 • Marija Verle
  ★★★★★

  Meni je puno pomogla kroz časove i dala odlične smernice kako da poboljšam moje znanje engleskog jezika na jedan interesantan način.
  Sve preporuke !!!

 • Novak Masic
  ★★★★★

  Ivana ima zaista drugaciji pristup i u stanju je da se prilagodi djeci koja su rodjena u inostranstvu. Nije samo to sto zna Engleski vec je i pristup pedagoski mada spusten na djecji nivo tako da se dijete osjeca kao da prica sa prijateljem , a ne profesorom Srpskog.
  Miodrag Masic

 • Milena Coso
  ★★★★★

  Ivana ima otvoren i brižan pristup prema učeniku. Radi srcem i posvećuje se makasimalno, što za mene kao roditelja predstavlja najvažniju stvar u odnosu učenik-učitelj. Baš zbog ovoga moj sin ima samo reči hvale za nastavnicu. Kontaktirali smo Ivanu zbog malo lošije ocene i za par časova naučili mnogo. Hvala divna Ivana! I od septembra nastavljamo...

 • Dunja Rogić
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Dunja Rogić
  ★★★★★

  Свиђа ми се код ове професорке што су часови увек опуштени и доста научите за 45 минута. Почела сам часове јер имам жељу да да научим енглески језик јер ће ми требати у будућности сигурно. Научила сам доста за месец дана и доста побољшала знање. Све похвале за професорку.

 • Jelena Bogdanovic
  ★★★★★

  Isla sam na srecu, bez direktne preporuke,preko ovog sajta i pronasla je-mislim srecu🙂Meni je trebalo podsecanje i usavrsavanje engleskog jezika,kako konverzacijskog tako i strucnog...koji cemo tek da savladamo🙂Radimo skoro 2 meseca i vec zaista primecujem napredak,srecna sam kad god imamo cas,ne dozivljavam ga kao neki teret,kako je ranije bilo.Ivana je toliko pristupacna,neverovatno prirodna,strucna.U radu sa njom nestaju blokade,kada nesto ne znam ne osecam nelagodu,koju obicno imamo kada pokusavamo da savladamo strani jezik u komunikaciji sa drugima,sto je meni najveci problem.Iako i dalje smatram da je direktno predavanje najbolja opcija,u ovoj situaciji,kada je online najsigurnija opcija za sve,izabrala sam najbolju🙂Hvala Ivana i vidimo se u dogovoreno vreme!!!🙂🙂

 • Mia Bozic
  ★★★★★

  Časove kod Ivana sam pocela zbog pripreme za CAE u oktobru.Jako sam zadovoljna i mislim da sam dosta napredovala.Ivana je jako posvećena svojim učenicima i uvek je tu da odgovori i pomogne ukoliko imate nedoumice i van časova.Upoznata je sa različitim sadržajima na engleskom jeziku i to prenosi i na nas učenike.Jedan od boljih profesora sa kojim sam se susrela 😃😃

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sve preporuke za ovu divnu osobu. Jako kreativna, lijepo prenese znanje, i uvijek se trudi da nauči nešto novo od samih učenika. Potrudi se da svaki problem riješi na najbolji/najlakši mogući način.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sve preporuke za profesorku. Veliki profesionalac. Sa puno strpljenja i predanosti radi. Moja cerka je zahvaljujuci Ivani nadoknadila veliki deo prooustenog gradiva iz nemackog jezika za kratko vreme.
  Hvala puno

 • Strahinja Djuric
  ★★★★★

  Brz i lak dogovor, prijatna saranja, profesionalni pristup. Jako korisni saveti i maksimalna posvećenost. Svaka preporuka!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nastavnica prati plan skole, ima dobar izgovor. Više razumem engleski od kada radim sa njom.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Profesorka Ivana drži časove engleskog i nemačkog mojoj ćerci. Izuzetno je posvećena i saradnja sa njom je pravo zadovoljstvo. Ume da motiviše, strpljivo objasni i pomoć je ne samo deci, već i nama roditeljima.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Odlican i posvecen profesor, zanimljivi casovi koji brzo prodju.
  Korisni saveti koji doprinose da brze ucis, pamtis bez puno napora.
  Svaka preporuka. :)

 • Milica Lukovic
  ★★★★★

  Profesorka koja je maksimalno posvecena, casovi su zanimljivi, ljubazna, divan pristup i metod rada. Sve preporuke i pohvale!

 • Maki M
  ★★★★★

  Profesorka odlicno pomaze pri usavrsavanju engleskog jezika i kao pripremu za posao u inostranstvu! Vrlo interesantna predavanja razlicitog sazdrzaja u skladu sa interesovanjem studenta. Interaktivni su casovi i jako se lepo i brzo nauci. Sve preporuke!

 • Lejla Vajzovic
  ★★★★★

  Profesorica Ivana je sjajan pedagog, čovjek i vrhunski profesor. Za samo nekoliko sesija napredak je bio značajan.Ima individualan pristup učeniku i za svaki čas se studiozno pripremi. Daje časove sinu i meni i mi smo prezadovoljni, i svaki put jedva čekamo čas, tople preporuke za profesoricu Ivanu.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Učite sa zadovoljstvom, sjajna osoba za napredak, posvećena radu sa učenicima, sve preporuke.