5.0

Recenzije (14)

5.0
 • 5

  Moja draga nastavnica koja nam je uvek tražila kreativne, maštovite, i inovativne načine učenja kroz igru, muziku, videe, i knjige... Uz nove načine učenja, uz pomoć profesora, učiti je uvek lakše i zanimljivije. Hvala, nastavnice!

 • milica matic
  5

  Uvek prvo pedagog i roditelj, pa tek onda profesor. Oduvek sam cenila vasu pravednost, realnost, kao i borbu da se sačuva pristojnost i lepo vaspitanje.

 • Sofija Vasic
  5

  Divna nastavnica koja mi je, pre svega, pomogla da stvorim odličnu osnovu za dalje učenje engleskog jezika, koje mi, zahvaljujući njoj, nije predstavljalo problem. Stručna i iskusna u svom radu, a istovremeno komunikativna i druželjubiva. Uvek spremna da sasluša učenika i na jedinstven način prenese svoje znanje. Otvorena, kako za pohvale, tako i za kritike. Svima toplo i iskreno preporučujem. Veliki pozdrav za moju nastavnicu!

 • Vera Krsmanovic
  5

  Nastavnica koja nas je najviše motivisala za rad, kako na učenju engleskog jezika, tako i na radu na sebi. Uvek na duhovit i aktivan način održava nastavu. Predano i vredno radi svoj posao i uvek je zanimljiva atmosfera na času. Ja volim nastavnicu Ivanu i volela bih da mi opet nešto predaje ❤️📝📘

 • Jelena Milutinovic
  5

  Sve pohvale za nastavnicu Ivanu. Bilo je zadovoljstvo što mi je bila nastavnik. Uvek kreativni i dobro osmišljeni časovi. Zna kako da svoje znanje prenese na druge, a i samim tim da nas motiviše za učenje van nastavnog programa. Sve pohvale i tople preporuke za stručnost i jednu divnu osobu!

 • jelena s
  5

  Nastavnica kod koje se engleski uči na kreativan način, uz priču i pesmu. Upečatljive rime i asocijacije vezane za gradivo su mi u pamćenju nakon mnogo godina. Zanimljivi časovi kojih se uvek rado sećam. Veliki pozdrav za dragu nastavnicu Ivanu!

 • Наташа Милисављевић
  5

 • Aneta Tomasevic
  5

  Odgovorna, ozbiljna, sa velikim radnim iskustvom. Izuzetno pristupačna i ljubazna. Pored rada u prosveti, bavi se i prevođenjem. Bezrezervna preporuka!

 • Aneta Tomasevic
  5

  Za potrebe gostovanja pozorišta u inostranstvu, Ivana je više nego uspešno prevela propratni tekst o predstavi, tako da su gledaoci mnogo lakše pratili predstavu jer su se sa njenim sadržajem prethodno upoznali kroz Ivanin prevod.

 • 5

 • Jovana Brnješ
  5

  Sve preporuke za našu dragu nastavnicu Ivanu!
  Retki su danas profesori sa toliko strpljenja, pažnje, kreativnih ideja... Moje obe ćerke su oduševljene njihovim časovima, napredak je bio primetan već posle nekoliko časova.
  Časovi se odvijaju prema materijalu koji im je zadat u školskom programu, ali uvek dobijamo dodatne videe, igrice, pesmice, programe koji su deci veoma zanimljivi i njima se najviše raduju.
  Veoma nam je drago što smo pronašli Ivanu, i za nju, kao profesora se odlučili na ovom sajtu, i krenuli u savladavanje engleskog jezika! :)

 • Marija Verle
  5

  Meni je puno pomogla kroz časove i dala odlične smernice kako da poboljšam moje znanje engleskog jezika na jedan interesantan način.
  Sve preporuke !!!

 • Novak Masic
  5

  Ivana ima zaista drugaciji pristup i u stanju je da se prilagodi djeci koja su rodjena u inostranstvu. Nije samo to sto zna Engleski vec je i pristup pedagoski mada spusten na djecji nivo tako da se dijete osjeca kao da prica sa prijateljem , a ne profesorom Srpskog.
  Miodrag Masic

 • Milena Coso
  5

  Ivana ima otvoren i brižan pristup prema učeniku. Radi srcem i posvećuje se makasimalno, što za mene kao roditelja predstavlja najvažniju stvar u odnosu učenik-učitelj. Baš zbog ovoga moj sin ima samo reči hvale za nastavnicu. Kontaktirali smo Ivanu zbog malo lošije ocene i za par časova naučili mnogo. Hvala divna Ivana! I od septembra nastavljamo...