5.0 ★★★★★

Recenzije (19)

5.0
 • Lana Vukov
  ★★★★★

  Profesorica Mareš je bila moj mentor u Britanskom Institutu u San Lazzaru di Savena u Italiji. Od takvih profesora se može samo učiti. Velike preporuke!

 • Maja Vasic
  ★★★★★

  Gordana već godinama drži časove mojoj deci i veoma sam zadovoljna našom saradnjom.Ono što je najvažnije deca se raduju časovima sa njom. Sve pohvale za njenu stručnost.

 • Olivera Jojkic
  ★★★★★

  Ucenje italijanskog jezika bilo je pravo zadovoljstvo, pre svega zbog prof.Gordane i njenog iskustva u predavanju, dugogidisnjeg boravka u Italiji i nacina da sve to prenese.
  Moje tople preporuke!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Bilo je zadovoljstvo raditi sa profesoricom Gocom. Uvek kreativno osmišljeni časovi, profesionalan pristup radu i energija koja motiviše.
  Sve pohvale i svaka preporuka!

 • Monika Papic
  ★★★★★

  Sve pohvale za prof.Mares. Primenjuje profesionalnu metodologiju, radi planski, koristi sheme za lakse memorisanje. Kroz konverzaciju koriguje ali i motiviše učenika. Zabavna je a ujedno i stroga. Moja preporuka😊

 • Milica Letic
  ★★★★★

  Gordana mi je pomagala i izlazila u susret vise puta tokom studiranja, pripremala me je za ispite, a pored toga prilikom proslogodisnjeg odlaska za Ameriku i priprema za sam intervju, posao i konverzacije sa ljudima, koje su mi dosta pomogle. Gordana je dosta fleksibilna, i spremna da izadje u susret, kako oko termina tako i oko dodatnih pitanja nakon casova.
  Sve preporuke!

 • Ivana Spasenoski
  ★★★★★

  Rad sa Gordanim je bio pravo zadovoljstvo. Ona je izuzetno posvecena, pravi profesionalac koji maksimalno izlazi u susret. Casovi i edukativni i zabavni. Topla preporuka za sve koji zele da uce engleski na kreativan,a profesionalan nacin. Sve pohvale za sjajnu Gordanu.

 • Mirjana Uzelac
  ★★★★★

  Gordana je predavala mom sinu I bili smo zadovoljni metodama, načinom I pre svega pristupom radu. Već nakon par časova su se pokazali rezultati tako da preporučujem Gordanu svima koji su zaineresovani

 • Vladislava Keravica
  ★★★★★

  Prof. Mareš mi je pomagala vezano za gramatiku i konverzaciju još od osnovne škole. Jako sam zadovoljna i preporučila bih je svakom ko želi da usavrši engleski jezik.😊

 • Miroslava Sremčev
  ★★★★★

  Profesorica Gordana je super profesor I zna odlicno da prenese znanje uceniku. Zanimljiva je I kreativna, a pored toga ima i ogromno iskustvo I znanje. Puno sam naucila dok mi je pomagala oko engleskog I uvek bih je preporucila svakom ko zeli da savlada ili italijanski ili engleski jezik.

 • Споменка Балиновић
  ★★★★★

  Sve preporuke za prof. Mareš, veoma profesionalna i metodična, meni je pomogla oko engleskog jezika.

 • Ena Kostic
  ★★★★★

  Vrlo prijatna i puna razumevanja. Sa njom časovi mogu biti samo prijatni i zanimljivi. Probudi se želja za učenjem. To je ono što profesora čini dobrim profesorom!

 • Dragana Pilipović
  ★★★★★

  Goca je sjajna! Njeno znanje, iskustvo, kreativnost i pobednički mentalitet su dobitna kombinacija za uzbudljivo učenje stranog jezika.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nakon jednogodišnjeg boravka i školvanja u SAD, sa profesorkom sam radio na pripemi za polaganje testa znanja engleskog jezika po STANAG 6001 standardu, u pokušaju da ostvarim rezultat dovoljan za treći nivo u sve tri oblasti. Na moju poruku brzo je odgovorila i brzo smo usaglasili termine koji su mi odgovarali, kao i sadržaje časova u skladu sa mojim potrebama.

  Profeskorka je vrlo odgovorna i tokom celog časa je skoncentrisana. Vrlo odmerneno prati i ukazuje na greške koje se ponavljaju i u skladu sa tim pripema vežbe i domaći zadatak. Časovi su zanimljivi, a profesorka na jednostavan način objašnjava kompleksna pravila.

  Sve pohvale za posvećenost, stručnost i kreativnost. Preporučujem kao nastavnika za bilo koji nivo, od najnižeg do najvišeg nivoa učenja engleskog jezika.

 • Katarina
  ★★★★★

  Gordana je odlican profesor engleskog jezika. Veoma strucna i usput opustena i zabavna. Cas mi proleti u konverzaciji sa njom. Osecam da moj engleski konacno polako napreduje, iako ceo zivot pokusavam da ga savladam. Pozitivno iskustvo i svaka preporuka.

 • Slavko Gajicki
  ★★★★★

  Nedavno sam započeo časove engleskog jezika sa Gordanom i prezadovoljan sam. Profesionalan pristup i odlična energija. Moja preporuka svakako ☺

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sve pohvale i preporuke za predivnu profesorku. Efikasno i posveceno prenosi znanje, casovi su zanimljivi i prijatni. Odusevljena sam!

 • Milica Nanic
  ★★★★★

  Sve prerouke za Gordanu. Svaki čas je drugačiji, drži pažnju i gradivo se prelazi sa lakoćom. Tokom konverzacijijskih vežbi profesor je koji će pričati o raznim temama i podsticati dodatne aktivnosti koje mogu da doprinesu napretku.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Prof.Gordana nas je oduševila svojom posvećenošću, duhovitošću i metodikom nastave. Časovi su dinamični i raznoliki, a Gordana uvek spremna da izađe u susret kako pri pomeranju časova tako i pri nenadanom zakazivanju novih. A profesorkino znanje italijanskog jezika je još jedan fantastičan bonus, tako da smo i to iskoristili! Ima naše iskrene preporuke!
  Simonina mama Ivana