Da biste videli ceo profil potrebno je da se registrujete. Registracija traje bukvalno 20 sekundi, a daje mogućnost direktne komunikacije sa profesorom.

5.0

Recenzije (8)

5.0
 • Nemanja Dugalić
  5

  Sve preporuke za profesorku. Sa niskim nivoom znanja uspeo sam da za kratko vreme polozim ispit. Studenta stimulise za rad, tako da mi ucenje jezika nije tesko padalo.

 • Јаков Дилпарић
  5

  Izuzetna posvećenost svakom učeniku pojedinačno. Svakome bih preporučio profesorku Nikoletu, jer se sa njom napreduje najbrže moguće. Odnos cene i kvaliteta ne može da se poredi ni sa jednim kursom u školama stranih jezika.

 • Viktor Nikolic
  5

  Odlicna predavacica koja sa neverovatnim uspehom prenosi svoje znanje na druge . Sve preporuke !

 • Vesna Selakovic
  5

  Sve preporuke za Nikoletu! Odlican je predavac i veoma dobro prenosi znanje. Svojom harizmom casove cini izuzetno zanimljivim i zabavnim. Pohadjam casove engleskog jezika.

 • 5

  Pre svega jako kulturna, prijatna i odlican pedagog. Posvecenost na zavidnom nivou. Meni licno je pomogla da mi samopouzdanje sto se tice engleskog jezika poraste. Zaista odlican predavac, za svaku preporuku.
  Zakazite cas, necete se pokajati.
  Vas novac ulozen u ovu svrhu svakako je odlicna investicija, profesorka je odlicna a znanje koje dobijate je zaista sjajno.

 • 5

  Odlican predavac, znanje prenosi na ucenika sjajno. Harizmaticna osoba sa kojom ucenje engleskog jezika postaje zanimljivo i lako. Zaista svaka preporuka za profesorku. Zakazite cas, necete se pokajati. Sve preporuke za profesoricu!

 • 5

  Sve čestitke i pohvale za profesorku Nikoletu! Izuzetno fina, ljubazna, kulturna i prijatna profesorka koja ume pre svega da ulije svom učeniku samopouzdanje, kao i da prenese svoje znanje. Ja sam osetila veliko olakšanje od kada sam počela da učim sa njom, i svakome bi preporučila takvu profesorku. Imaje na umu da je mnogo bitno od koga učite, ja sam lično to iskusila.

 • Jovan Dilparic
  5

  Radim sa profesorkom vec 2 meseca i presli smo previse gradiva koje sam dobro savladao, pa bih u znak zahvalnosti zeleo javno da je pohvalim,a mislim da je ovo najbolje mesto za to. Profesorka je puna razumevanja, stalozena, a sa druge strane dinamicna, maksimalno koncentrisana i savrseno prenosi svoje znanje. Tom kombinacijom osobina ostvaruje odlican uspeh, stoga bih je svakome preporucio.