5.0 ★★★★★

Recenzije (28)

5.0
 • Nemanja Dugalić
  ★★★★★

  Sve preporuke za profesorku. Sa niskim nivoom znanja uspeo sam da za kratko vreme polozim ispit. Studenta stimulise za rad, tako da mi ucenje jezika nije tesko padalo.

 • Јаков Дилпарић
  ★★★★★

  Izuzetna posvećenost svakom učeniku pojedinačno. Svakome bih preporučio profesorku Nikoletu, jer se sa njom napreduje najbrže moguće. Odnos cene i kvaliteta ne može da se poredi ni sa jednim kursom u školama stranih jezika.

 • Viktor Nikolic
  ★★★★★

  Odlicna predavacica koja sa neverovatnim uspehom prenosi svoje znanje na druge . Sve preporuke !

 • Vesna Selakovic
  ★★★★★

  Sve preporuke za Nikoletu! Odlican je predavac i veoma dobro prenosi znanje. Svojom harizmom casove cini izuzetno zanimljivim i zabavnim. Pohadjam casove engleskog jezika.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Pre svega jako kulturna, prijatna i odlican pedagog. Posvecenost na zavidnom nivou. Meni licno je pomogla da mi samopouzdanje sto se tice engleskog jezika poraste. Zaista odlican predavac, za svaku preporuku.
  Zakazite cas, necete se pokajati.
  Vas novac ulozen u ovu svrhu svakako je odlicna investicija, profesorka je odlicna a znanje koje dobijate je zaista sjajno.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Odlican predavac, znanje prenosi na ucenika sjajno. Harizmaticna osoba sa kojom ucenje engleskog jezika postaje zanimljivo i lako. Zaista svaka preporuka za profesorku. Zakazite cas, necete se pokajati. Sve preporuke za profesoricu!

 • Marjana Todorovic
  ★★★★★

  Sve čestitke i pohvale za profesorku Nikoletu! Izuzetno fina, ljubazna, kulturna i prijatna profesorka koja ume pre svega da ulije svom učeniku samopouzdanje, kao i da prenese svoje znanje. Ja sam osetila veliko olakšanje od kada sam počela da učim sa njom, i svakome bi preporučila takvu profesorku. Imaje na umu da je mnogo bitno od koga učite, ja sam lično to iskusila.

 • Jovan Dilparic
  ★★★★★

  Radim sa profesorkom vec 2 meseca i presli smo previse gradiva koje sam dobro savladao, pa bih u znak zahvalnosti zeleo javno da je pohvalim,a mislim da je ovo najbolje mesto za to. Profesorka je puna razumevanja, stalozena, a sa druge strane dinamicna, maksimalno koncentrisana i savrseno prenosi svoje znanje. Tom kombinacijom osobina ostvaruje odlican uspeh, stoga bih je svakome preporucio.

 • Bogdana
  ★★★★★

  Sve pohvale za profesorku, na energiji, znanju, upornosti i sto ume jednostavno da prenese svako gradivo! Casovi su zanimljivi i originalni i ona zahteva da se sto vise nauci na casu, a sto manje kuci! Ima fenomenalan odnos sa ucenicima sto je mnogo bitno!

 • Andjela Pantelic
  ★★★★★

  Divno iskustvo ,profesorka je prvo procenila realne mogućnosti , bila dostupna i najvažnije prenela znanje u najbržem mogućem roku.Na časovima opuštena i srdačna.Nastavljamo dalje :)

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sjajan predavac, pedagog i covek! Svakom studentu prilagodi pristup predavanja shodno njegovim sposobnostima, nacinu usvanja znanja i razumevanja. Za kratko vreme se brzo napreduje i usvoji znanje.Sve pohvale!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sve preporuke! Profesorka je stručna, ljubazna, strpljiva i prijatna. Za kratko vreme možete uočiti veliki napredak u vašem znanju stranog jezika! Časovi su originalni , zanimljivi i praktični.

 • Dejan Bogicevic
  ★★★★★

  Profesorka koja je izuzetno posvećena, koja daje svoj maksimum, sigurno nećete pogrsiti ako krenete kod nje na časove.

 • Marija Gobeljic
  ★★★★★

  Profesorka Nikoleta je, pre svega, jedna divna zena koja se neverovatno trudi da svoje znanje prenese na ucenike. Jako je prijatna na casovima i opustena sto mi dodatno pomaze da brze napredujem. Da ne duzim puno, all recommendations! ❤️

 • Mihajlo Vidovic
  ★★★★★

  Odlican motivator i sjajan predavac.Brz napredak uz temeljan rad koji se prakticno i ne oseti.Fenomenalno iskustvo!

 • Ana
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Zaista je fantasticno iskustvo raditi sa takvom profesorkom i osobom. Puno mi je pomogla svojom energijom, posvecenoscu i znanjem da napredujem u karieri i da mnogo unapredim svoje znanje Engleskog jezika. Zaista se isplati ici na casove kod nje jer bukvalno "uliva" znanje u mozak.

 • Jasmina Stanojcic
  ★★★★★

  Sjajan pedagog, divan čovek!
  Mnogo mi je pomogla da prevaziđem barijere koje sam imala u trenucima kada je trebalo da pričam na engleskom. Sistematična, strpljiva, pozitivna, svestrana jednom rečju divna i toplo je preporučuje svima koji su u potrazi za nekim sa kim će sa lakoćom raditi na učenju i usavršavanju jezika.

 • Aleksandar Popovic
  ★★★★★

  Odličan predavač, dobar poznavalac i jezika i kulture i navika grčkog naroda pa učenju jezika daje i širu sliku. Osim toga, časovi koji su na kraju dana, predstavljaju pravi melem za dušu i glavu, imajući u vidu relaksiran, opušten, pozitivan i zanimljiv pristup, a opet sa ozbiljnim načinom rada.
  Učenje nije po sistemu "by the book" već na bazi realnih životnih situacija koje sam savladao i na grčkom jeziku. Tako se dešava da neke stvari znam da kažem na grčom jeziku, a ne na jezicima koje sam učio u dužem vremenskom periodu i koje smatram da znam.

  Da rezimiram, jedva čekam dva časa nedeljno, gde tih sat ipo prođe kao minut ipo, u dobroj kombinaciji lepog i ozbiljnog rada i velikoj dozi smeha.

  Sve navedeno mogu iz druge ruke da potvrdim i za francuski jezik, koji profesor predaje mojoj ćerki. Jedina razlika je što ona te časove ima rano ujutru, pa u ta dva dana ćerka ustaje lakše nego obično.

  Dakle, sa moje strane puna i iskrena preporuka za časove grčkog i francuskog jezika

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Ucenjem sa Niki veoma brzo sam napredovala. Cas vodi izuzetno zanimljivo tako da se osecate izazovno ali ne i preoptereceno. Konverzacija je prisutna tokom celog casa i dovodi do prelepe dinamike casa. Veoma je strpljiva i ima individualni pristup. Zadovoljostvo je uciti sa takvim profesorom.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Počeo sam da učim francuski sa Niki prošle godine u septembru i veoma brzo mi je francuski postao jedan od lakših predmeta u školi.Toliku su časovi izuzetno zanimljivi i smešni, da ja nisam ni svestan da li učim ili se zabavljam.Preporučujem je svima koji zele brzo da nauce neki jezik.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Najpre bih volela da se zahvalim profesorki Nikoleti na svemu sto me je do sada naucila i sto mi je olaksala savladavanje engleskog jezika.
  Iz svog iskustva mogu reci da je profesorka jako posvecena, strucna, odgovorna i da uvek na najjednostavniji nacin moze objasniti sve nedoumice koje se jave tokom casova.Moje samopouzdanje u konverzaciji se za kratak vremenski period povecao i sada mi ne predstavlja prepreku kao ranije.Svaki cas je zanimljiv i produktivan,jer sa njom mozete voditi razgovor o bilo kojoj temi.
  Preporucujem je za sve uzraste,za sve nivoe znanja engleskog jezika, jer ce profesorka Nikoleta vase znanje dovesti do savrsenatva.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Veoma posvećena, detaljna, svaki čas je zanimljiv, uvek se nešto novo radi iz časa u čas, osećam veliki napredak i sigurnost kada pricam engelski. Sve pohvale i preporuke!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Tatjana Vlajic
  ★★★★★

  Sve pohvale i preporuke.
  Moje dete je sa nule za dva meseca dobilo peticu na usmenom i pismenom radu.
  Nastavnica je posvećena i ima odličan pristup detetu što je pokazalo i odlične rezultate.

 • Marina Removic
  ★★★★★

  Dobar profesor koji zna da prenese znanje na učenika. Kao neko ko je imao problem u komunikaciji, veoma brzo sam se oslobodila i opustila Sada je naša konverzacija na visokom nivou. Zahvaljujuci Niki nemam više tremu. Sve preporuke.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sve pohvale i preporuke za profesorku Niki. Napredak koji smo ostvarili od novembra je neverovatan. Nisam ocekivao da cemo tako brzo biti u situaciji da pricamo ceo cas samo na grckom. To je sada vec redovna pojava.:)
  Jednostavno, lako i na interesantan nacin prenosi svoje znanje. Najbolje ulaganje kad je ucenje jezika u pitanju. Radujem se nastavku saradnje. :)