5.0 ★★★★★

Recenzije (16)

5.0
 • Mladen Živković
  ★★★★★

  Veoma profesionalna i prijatna osoba sa velikim iskustvom. Već duže vreme saradjujemo i zaista bih preporučio svima ako žele da nauče ovaj jezik.

 • Maja Bilonjić
  ★★★★★

  Odlicna profesorica i iskustvo u online ucenju jezika. Svojim znanjem, strpljenjem i profesionalnosti, ucenje talijanskog sa prof. Ivanom je vrlo lako i zanimljivo! Preporucujem svima!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Super profesorica,jako pažljiva i puna strpljenja. Prilagodljiva sa terminima. Puno hvala profesorici.

 • Djordje Ilic
  ★★★★★

  Sve pohvale za rad sa Ivanom. Uvek pripremljena, spremna da detaljno objasni, prijatna, fleksibilna sa terminima, maksimalno profesionalna. Definitivno bih je preporucio svima koji zele da nauce itlijanski.

 • Astrida Obradovic
  ★★★★★

  Izuzetno profesionalna mlada dama,strpljiva i veoma uporna.Ono sto je najbolje u radu sa njom je vrlo slikovit i jednostavan nacin na koji prenosi znanje.Uciti italijanski je pesma i uvek se radujem svakom novom casu.Ja sam prezadovoljna njenim radom i kreativnim sposobnostima da svakom uceniku pristupi na jedinstven nacin.

 • Milica Martinovic
  ★★★★★

  Jako prijatna, komunikativna i vedra devojka, profesionalna pre svega. Pored par ispita koje sam uspela da polozim uz pomoc njenih casova, pomogla mi je takodje da spremim I ispit iz latinskog pa vam moze pomoci I sa tom materijom. Divna devojka sa posebno energijom. Sve preporuke.

 • Kristina Martić
  ★★★★★

  Rad i učenje sa Ivanom su pravo zadovoljstvo jer je riječ o izuzetno stručnoj i profesionalnoj osobi sa perfektnim znanjem koje s lakoćom uspijeva prenijeti na polaznika. Ivana je razlog zašto se svaki puta radujem online predavanju jer svojim zanimljivim, kreativnim i toplim pristupom čini sve da učenje preraste u užitak. Uvijek je susretljiva prilikom dogovaranja termina i nastoji da svaki sat bude maksimalno iskorišten za kvalitetno usvajanje znanja. Svi koji me poznaju iznenađeni su u kojem kratkom roku sam sasvim lijepo progovorila talijanski jezik a sve zasluge za to pripadaju Ivani. Sve preporuke za ovu divnu osobu!

 • Jelena Rinčić
  ★★★★★

  Ivana je pre svega osoba sa pozitivnim stavom i iskrenom željom da prenese znanje.
  Komunikacija sa njom se odvija glatko, uvek je otvorena za dogovor i odgovorno pristupa časovima - rad sa njom nisu samo "časovi" već vreme koje čini učenje najlepšim delom dana.
  Ne dajte da njene godine zavaraju - njeno znanje i iskustvo u komunikaciji sa izvornim govornicima italijanskog jezika su od neprocenjive vrednosti. Zahvaljujući radu sa njom (online tokom više od godinu dana), suprug i ja smo postali samopouzdani da koristimo italijanski jezik na dnevnom nivou i da razgovaramo čak i sa izvornim govornicima bez smetnji. Ivana je više od profesora - njen entuzijazam, podrška i iskren "feedback" su siguran put ka naučenom jeziku.

 • Vukica Popovic Drobnjak
  ★★★★★

  Presrecna sam, sto smo ostvarili saradnju.. Moje dete vise ne izbegava da uci Italijanski vec me "juri" da joj zakazem cas sa Ivanom😁
  Mislim da to samo kazuje koliko je divna, strpljiva i strucna nastavnica!

 • Sanja Lazarevic
  ★★★★★

  Ivana je pre svega veoma profesionalna, temeljna i posvećena svom radu. Sistematicno i metodicno pristupa nastavi. Fleksibilna je i izlazi u susret svim zahtevima. Jako je komunikativna, prijatna i pristupačna za saradnju. Svaki ispit iz italijanskog jezika na fakultetu položila sam uz njenu pomoć.
  Sve preporuke!!!

 • Jovana J
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Mina Lakovic
  ★★★★★

  Profesorka Ivana je jedna vrlo organizovana i detaljna osoba. Prilagodjuje casove vama, kada to kazem mislim da ce napraviti odlican plan i program da nema sanse da ne naucite jezik. Ono sto je najvaznije, natera vas da zavolite jezik i da uzivate u ucenju istog!
  Radim sa njom vec duzi period i stvarno bih je preporucila svima, svih uzrasta.
  Ono sto je danas retkost, a Ivana sigurno spada u tu grupu profesora, jeste da drzi casove jezika iz ljubavi i to se , naravno, u samom radu sa njom i vidi.

 • Andrija Aleksic
  ★★★★★

  Apsolutno sve pohvale za profesorku Ivanu!
  Izuzetno dobro objasnjava gramatiku i leksiku italijanskog jezika i u potpunosti prilagodjava program rada potrebama (zahtevima) ucenika, bez gubljenja vremena.

 • Anica Jovanovic
  ★★★★★

  Ivana je sjajna! Zadovoljstvo je raditi sa njom - uvek pripremljena, prijatna i fleksibilna sa terminima. Od nje sam čula jako puno interesantnih priča vezanih za Italijane i njihovu kulturu. Časovi su bez bilo kakvih tenzija i uvek puni dobre energije. Učenje je lako, zato što je tempo prilagođen osobi, prema njenim mogućnostima i rasporedu. Zato sam i odlučila da nastavim sa narednim nivoom kod nje. Preporučila bih je svakome ko želi da bez stresa nauči Italijanski jezik. Sve pohvale!

 • Olja Jovanovic
  ★★★★★

  Ljubazna, komunikativna, odlično objasnjava, super organizovana, tačna i puna stpljenja. 😊

 • Milan Videnović
  ★★★★★

  Sa Ivanom sam krenuo od početnog nivoa kada nisam znao apsolutno ništa i u kontinuitetu imao časove godinu i osam meseci bez prekida. Tokom tog perioda od potpuno stranog jezika Ivana je dovela do toga da je moj italijanski u ovom trenutku nakon dve godine otprilike nivo B2. Najbolji pokazatelj toga koliko su mi ovi časovi pomogli da savladam jezik jeste činjenica da sada živim u Rimu i nemam nikakvih problema sa sporazumevanjem, čitam italijansku literaturu i najnormalnije mogu da funkcionišem u bilo kojim okolnostima. Tokom naše saradnje bilo je vrlo lako dogovoriti se, ja sam uvek više voleo da imam individualne časove kako bi sve bilo u mom tempu i u skladu sa mojim slobodnim vremenom. Ivana je jako fleksibilna, nekada sam u poslednjem trenutku morao da otkazujem ili pomerim čas, nakon čega smo uvek pronašli odgovarajuće rešenje. Sve pohvale i preporuke, nećete pogrešiti!