5.0 ★★★★★

Recenzije (18)

5.0
 • Mladen Živković
  ★★★★★

  Veoma profesionalna i prijatna osoba sa velikim iskustvom. Već duže vreme saradjujemo i zaista bih preporučio svima ako žele da nauče ovaj jezik.

 • Maja Bilonjić
  ★★★★★

  Odlicna profesorica i iskustvo u online ucenju jezika. Svojim znanjem, strpljenjem i profesionalnosti, ucenje talijanskog sa prof. Ivanom je vrlo lako i zanimljivo! Preporucujem svima!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Super profesorica,jako pažljiva i puna strpljenja. Prilagodljiva sa terminima. Puno hvala profesorici.

 • Djordje Ilic
  ★★★★★

  Sve pohvale za rad sa Ivanom. Uvek pripremljena, spremna da detaljno objasni, prijatna, fleksibilna sa terminima, maksimalno profesionalna. Definitivno bih je preporucio svima koji zele da nauce itlijanski.

 • Astrida Obradovic
  ★★★★★

  Izuzetno profesionalna mlada dama,strpljiva i veoma uporna.Ono sto je najbolje u radu sa njom je vrlo slikovit i jednostavan nacin na koji prenosi znanje.Uciti italijanski je pesma i uvek se radujem svakom novom casu.Ja sam prezadovoljna njenim radom i kreativnim sposobnostima da svakom uceniku pristupi na jedinstven nacin.

 • Milica Martinovic
  ★★★★★

  Jako prijatna, komunikativna i vedra devojka, profesionalna pre svega. Pored par ispita koje sam uspela da polozim uz pomoc njenih casova, pomogla mi je takodje da spremim I ispit iz latinskog pa vam moze pomoci I sa tom materijom. Divna devojka sa posebno energijom. Sve preporuke.

 • Kristina Martić
  ★★★★★

  Rad i učenje sa Ivanom su pravo zadovoljstvo jer je riječ o izuzetno stručnoj i profesionalnoj osobi sa perfektnim znanjem koje s lakoćom uspijeva prenijeti na polaznika. Ivana je razlog zašto se svaki puta radujem online predavanju jer svojim zanimljivim, kreativnim i toplim pristupom čini sve da učenje preraste u užitak. Uvijek je susretljiva prilikom dogovaranja termina i nastoji da svaki sat bude maksimalno iskorišten za kvalitetno usvajanje znanja. Svi koji me poznaju iznenađeni su u kojem kratkom roku sam sasvim lijepo progovorila talijanski jezik a sve zasluge za to pripadaju Ivani. Sve preporuke za ovu divnu osobu!

 • Jelena Rinčić
  ★★★★★

  Ivana je pre svega osoba sa pozitivnim stavom i iskrenom željom da prenese znanje.
  Komunikacija sa njom se odvija glatko, uvek je otvorena za dogovor i odgovorno pristupa časovima - rad sa njom nisu samo "časovi" već vreme koje čini učenje najlepšim delom dana.
  Ne dajte da njene godine zavaraju - njeno znanje i iskustvo u komunikaciji sa izvornim govornicima italijanskog jezika su od neprocenjive vrednosti. Zahvaljujući radu sa njom (online tokom više od godinu dana), suprug i ja smo postali samopouzdani da koristimo italijanski jezik na dnevnom nivou i da razgovaramo čak i sa izvornim govornicima bez smetnji. Ivana je više od profesora - njen entuzijazam, podrška i iskren "feedback" su siguran put ka naučenom jeziku.

 • Vukica Popovic Drobnjak
  ★★★★★

  Presrecna sam, sto smo ostvarili saradnju.. Moje dete vise ne izbegava da uci Italijanski vec me "juri" da joj zakazem cas sa Ivanom😁
  Mislim da to samo kazuje koliko je divna, strpljiva i strucna nastavnica!

 • Sanja Lazarevic
  ★★★★★

  Ivana je pre svega veoma profesionalna, temeljna i posvećena svom radu. Sistematicno i metodicno pristupa nastavi. Fleksibilna je i izlazi u susret svim zahtevima. Jako je komunikativna, prijatna i pristupačna za saradnju. Svaki ispit iz italijanskog jezika na fakultetu položila sam uz njenu pomoć.
  Sve preporuke!!!

 • Jovana J
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Mina Lakovic
  ★★★★★

  Profesorka Ivana je jedna vrlo organizovana i detaljna osoba. Prilagodjuje casove vama, kada to kazem mislim da ce napraviti odlican plan i program da nema sanse da ne naucite jezik. Ono sto je najvaznije, natera vas da zavolite jezik i da uzivate u ucenju istog!
  Radim sa njom vec duzi period i stvarno bih je preporucila svima, svih uzrasta.
  Ono sto je danas retkost, a Ivana sigurno spada u tu grupu profesora, jeste da drzi casove jezika iz ljubavi i to se , naravno, u samom radu sa njom i vidi.

 • Andrija Aleksic
  ★★★★★

  Apsolutno sve pohvale za profesorku Ivanu!
  Izuzetno dobro objasnjava gramatiku i leksiku italijanskog jezika i u potpunosti prilagodjava program rada potrebama (zahtevima) ucenika, bez gubljenja vremena.

 • Anica Jovanovic
  ★★★★★

  Ivana je sjajna! Zadovoljstvo je raditi sa njom - uvek pripremljena, prijatna i fleksibilna sa terminima. Od nje sam čula jako puno interesantnih priča vezanih za Italijane i njihovu kulturu. Časovi su bez bilo kakvih tenzija i uvek puni dobre energije. Učenje je lako, zato što je tempo prilagođen osobi, prema njenim mogućnostima i rasporedu. Zato sam i odlučila da nastavim sa narednim nivoom kod nje. Preporučila bih je svakome ko želi da bez stresa nauči Italijanski jezik. Sve pohvale!

 • Olja Jovanovic
  ★★★★★

  Ljubazna, komunikativna, odlično objasnjava, super organizovana, tačna i puna stpljenja. 😊

 • Milan Videnović
  ★★★★★

  Sa Ivanom sam krenuo od početnog nivoa kada nisam znao apsolutno ništa i u kontinuitetu imao časove godinu i osam meseci bez prekida. Tokom tog perioda od potpuno stranog jezika Ivana je dovela do toga da je moj italijanski u ovom trenutku nakon dve godine otprilike nivo B2. Najbolji pokazatelj toga koliko su mi ovi časovi pomogli da savladam jezik jeste činjenica da sada živim u Rimu i nemam nikakvih problema sa sporazumevanjem, čitam italijansku literaturu i najnormalnije mogu da funkcionišem u bilo kojim okolnostima. Tokom naše saradnje bilo je vrlo lako dogovoriti se, ja sam uvek više voleo da imam individualne časove kako bi sve bilo u mom tempu i u skladu sa mojim slobodnim vremenom. Ivana je jako fleksibilna, nekada sam u poslednjem trenutku morao da otkazujem ili pomerim čas, nakon čega smo uvek pronašli odgovarajuće rešenje. Sve pohvale i preporuke, nećete pogrešiti!

 • paintblackcat
  ★★★★★

  Ivana je predivna! Učiti italijanski sa njom mi izgleda mnogo lakše jer jako sve lepo objasni i literatura koju koristi je vrlo jednostavna i zanimljiva. Ne znam kako trpi moje stalno pomeranje i otkazivanje termina, puna je razumevanja za moje obaveze, tako da mislim da nikada ne bih mogla da se uklopim sa nekim drugim školama stranih jezika ili drugim profesorima.
  Velo profesionalna, odličan znalac italijanskog jezika, fleksibilna, prijatna i draga. Svima bih preporučila saradnju sa Ivanom, nećete pogrešiti a italijanski će biti "pesma".

 • Bosiljka Vukovic
  ★★★★★

  Suprug i ja cetiri meseca radimo sa Ivanom cas ili dva nedeljno. Krenuli smo od "O" i zaista smo prezadovoljni njenim predavanjima. Na jasan i sistematizovan nacin drzi cas. Sa strpljenjem i bez podsmeha 😁 docekuje nase recenice kao odgovor na njena pitanja. Samim tim, komunikacija na kojoj insistira se iz nedelje u nedelju osetno poboljsava. Jako je prirodna i motivisuca osoba tako da kad se cas zavrsi imam zelju da i sama produbim znanje sto je jednostavno uz njene dodatne materijale i savete. Za kratko vreme uspeli smo da dosta razumemo serije i filmove 😊. Nama jako znaci njena mogucnost za fleksibilno dogovaranje termina. Na kraju, a najbitnije je sto se uprkos "on line" komunikaciji oseca njena ljubav prema italijanskom jeziku i predavanju.
  Bosiljka i Dejan V.