5.0 ★★★★★

Recenzije (25)

5.0
 • Maja Zec
  ★★★★★

  Sve preporuke!

 • Kimko Bo
  ★★★★★

  Sve pohvale profesoru, jos pre nego sto je poceo ovde, naucio me je dosta francuskog i ko ima volju i zelju brzo i lako ce nauciti s Sredojevic Mihailom. Jer covek zeli i zna kako da te nauci! :)
  Samo napred Profesore :)!

 • Slobodan Vujic
  ★★★★★

  Sa profesorom sam za kratko vreme mnogo napredovao. Pored toga sto je posvecen i sto odlicno prenosi znanje, pomogao mi je da brzo prevazidjem sve prepreke u ucenju francuskog jezika. Sve pohvale!

 • dragana bass
  ★★★★★

  Sjajan profesor, za kratko vreme sam mnogo napredovala. Strpljiv, strucan, odlicno prenosi znanje.

 • Dragana Vlaskalic
  ★★★★★

  Profesor ima izuzetno znanje iz oblasti istorije i opste kulture frankofonih zemalja. Casovi su veoma interesantni i inspirativni. Odlican nacin poducavanja tako da mogu lako i brzo da primenim ono sto naucim bez suvoparvne teorije koju ucimo u skoli. Veoma zadovoljna. Sve preporuke.

 • Marija Milojkovic
  ★★★★★

  Najbolji profesor!
  Sve jasno i interesantno objašnjava.Svojom harizmom časove cini izuzetno zanimljivim i zabavnim, budi kod učenika zainteresovanost i motivaciju da napreduje.Zahteva da se što više nauči na času! Ima fenomenalan odnos sa učenicima što je jako bitno.Uvek se radujem svakom sledećem času!
  Sve pohvale za profesora, na energiji, znanju, upornosti i sto ume jednostavno da prenese svako gradivo(neverovatno znanje) koje te stimuliše za rad.Odličan Predavač!
  Jako je prijatan na časovima i opušten što mi dodatno pomaže da brže napredujem.
  Sve preporuke za profesora iz sveg srca!
  Hvala Vam na svemu!

 • Stefan Nikolic
  ★★★★★

  Ono sto mi se posebno dopada kod Mihailovih casova je dobar balans izmedju gramatike s jedne strane, i fonetike, konverzacije i vokabulara sa druge. Objasnjenja gramatickih pravila su jako dobro struktuirana, sa mnostovom paralela izmedju analognih pravila u srpskom i engleskom jeziku, sto je verovatno nesto sto bi profesoru koji nije bilingvalan teze poslo za rukom, a znacajno olaksava razumevanje. Slicno je i sa fonetikom: cinjenica da Mihailo dobro poznaje ogranicenja srpskog izgovora, a nema nedoumica u vezi sa francuskim cini savladavanje ove oblasti koja vazi za komplikovanu znatno jednostavnijim. Najzad, ono sto je takodje veoma znacajno je to da je Mihailo proputovao mnoge frankofone krajeve i odrastao u jednom od njih, te poznaje kako kulturu, tako i kolokvijalne izraze. Ovo ne samo sto cini casove zanimljivijim, vec je od neprocenjivog znacaja za ljude kojima je jedan od razloga zbog kog uce francuski zelja za integracijom u sredini u kojoj zive.

  Casove kod Mihaila sam poceo da pohadjam po preporuci prijatelja, a sad ih rado i sam preporucujem svima koji imaju zelju ili potrebu da brzo nauce francuski.

 • Miloš Miloš
  ★★★★★

  Rad s Mihailom je i privilegija i zadovoljstvo budući da imam priliku da časove konverzacije radim sa nekim kome je francuski jezik maternji. Časovi su dinamični, prilagođeni nivou znanja i interesovanjima. Ovo je zaista retka prilika da imamo izvornog govornika koji tečno govori srpski jezik. To dosta pomaže u učenju, naročito u situacijama kada je potrebno poznavanje najsitnijih nijansi i razlika izmedju dva jezika. Ozbiljna preporuka za rad i učenje!

 • Z O
  ★★★★★

  Odlican profesor, veoma sam zadovoljna. Mihailo je veoma strpljiv i talentovan za objasnjavanje i najkomplikovanijih gramatickih pravila. Topla preporuka!

 • Jelica Mijic Stojanovic
  ★★★★★

  Sjajan profesor, profesor koji poseduje ogromno znanje i zna da ga prenese. Svaki čas je spontani spoj gramatike i konverzacije kroz najrazličitije teme u skladu sa vašim interesovanjima. Časovi su veoma prijatni i neprocenjiv je osećaj zadovoljstva na kraju svakog, usled spoznaje koliko si napredovao u odnosu na prethodni. Apsolutne preporuke za profesora!

 • Тамара Лукић
  ★★★★★

  Napreduje se brzo, profesor je profesionalan i prijatan. Prilagodio se mom nivou znanja i naucio me za samo 4 nedelje mnogo vise nego sto sam ocekivala. Sve preporuke

 • Miloš Bralović
  ★★★★★

  Odlično strukturirani i interesantni časovi. Sve preporuke!

 • Marko Jovanovic
  ★★★★★

  Mihailo je fantastičan! Harizmatičan, svestran, a oba jezika (srp/fra) su maternja. Časovi su prilagođeni znanju, ali izazovni i omogućavaju brzo napredovanje. Svaka preporuka!

 • Olivera Stankovic
  ★★★★★

  I have had Mihailo as my French tutor for several months now. 

  Before I started taking private lessons with Mihailo, I tried learning French with group lessons for adults and was so overwhelmed with the language I was thinking of quitting.  I was lucky to have found Mihailo because he brought back my motivation during the very first lesson. 

  I live in the USA and Mihailo went out of his way to adjust his schedule to accomodate for the time difference.  He is very punctual and starts each lesson on time, and also very flexible when I need to reschedule my lessons. 

  Mihailo is very organized with the lessons and explains the language in a manner easy to understand.  His lessons are very versatile and he makes learning French an easy and an interesting experience.  Every lesson involves grammar, vocabulary and a lot of practice.  Mihailo teaches all the finesse of French pronunciation in a way easy to repeat and remember.  In addition, I am learning from Mihailo how to use the language in modern day living.  He is also very knowledgeable in francophone culture as well as the language history. 

  Mihailo is very kind and polite, and has a cheerful personality. It has been a pleasure knowing him.  I strongly recommend Mihailo for a French tutor!

 • Stefan Kovacevic
  ★★★★★

  Neverovatno dobar profesor, prilagodjava se svim potrebama, u mom slucaju mi je bila potrebna pomoc sa skolom i konverzacijom, a prosek mi je podigao sa dvojke na cetvorku :) Veoma interesantni i zanimljivi casovi sa interesantnim temama i nastavom zbog kojih jedva cekam svaki sledeci cas.

 • Marija Djukelic
  ★★★★★

  Letos je Mihajlo predavao 3 puta nedeljno mojim blizancima francuski i oni su to obozavali!!! Moram da kazem da sam bila skepticna da ce zeleti celo leto da uče ali izgleda da je Mihajlo pronašao pravi način pošto su časove jedva cekali. Sada im francuski u školi nije više problem i za to mu hvala.

 • Margarita Markalova
  ★★★★★

  Mihailo je divan profesor!
  Časovi su prožeti najrazličitijim temama i saznanjima. Počevši od umetnosti, muzike, škole, preko prehrambenih proizvoda do tehnologije, naučila sam da se izražavam u svim situacijama i upoznam sve strane jezika. I tek ću! Prijatna atmosfera, veoma posvećen rad, mnogo znanja i vežbi- i to je samo deo svega što profesor pruža. Svaka preporuka za kontinuirani rad sa sigurnim uspehom. Srećno :)

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Odličan profesor koji u podučavanju koristi savremene tehnike i pristupe. Veoma se trudi da materiju približi učeniku i to uspešno radi. Francuski sam učila u toku školovanja sa brojnim profesorima ali časovi sa Mihailom su daleko najefikasniji i najzanimljiviji. Profesor koji ima veoma obimno znanje jezika koje ume da prenese na učenika, potpuno drugačije iskustvo učenja u poređenju sa onim koje se dobija na kursevima i u školama.
  Časove nisam doživljavala kao zamornu obavezu već sam u njima uživala. Gramatičke koncepte objašnjava na veoma jednostavan i razumljiv način, vokabular proširuje izrazima koji su zapravo u svadnevnoj upotrebi. Veoma je posvećen i časove prilagođava tempu koji odgovara učeniku.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Najbolji profesor kog sam do sada imala !!!

 • Milos Stojanovic Somi
  ★★★★★

  Ako želite da veoma lako i brzo naučite francuski jezik, toplo preporucujem Mihaila. Verujem da nijedan kurs ne može tako brzo i dobro da vas nauči kao što će ovaj profesor. Veoma je strpljiv, uporan i pun informacija koje su potrebne. Svakog časa se nauči nesto novo kako iz francuskog jezika, tako i iz zivota. Casovi su zanimljivi i usklađeni vašim mogućnostima i granicama. Sa Mihailom radim vec 2 meseca i neću ga menjati.
  Prvi čas je besplatan, tako da svako može probati kako izgleda cas sa profesorom. Sve preporuke!

 • Pantic Visnja
  ★★★★★

  Profesor Mihailo sa mojim sinom radi on-line casove.
  Mi zivimo u Svajcarskoj, gde je francuski 3. obavezni jezik u skoli.
  Kad je poceo da posustaje u skoli, potrazila sam resenje ovde na ovom sajtu. Izabrala sam Profesora Mihaila , jer ima dobre kvalifikacije, a i zato sto je muskarac. Ne zelim da me neko pogresno shvati, ali smatram da Profesori imaju jednu specificnu smirenost i jaci autoritet. Ocekivanja mi nisu bila prevelika, jer nisam imala dotad nikakva iskustva sa on-line casovima.
  Aliiiii, ja sam prosto receno odusevljena sa Profesorom. Moj sin je popravio ocene, ali jos uvek radi casove i to vec vise od 60 casova. Nismo ga mi terali, sam je zeleo. Njih dvojica su stigli dalje ,nego sto moj sin uci u skoli. Nikad nije rekao da mu se ne ide na cas, da odlozimo ili tako nesto.
  Moj sin kaze, da kad mu Profesor Mihailo objasni on sve shvati, razume i prosto ne moze da zaboravi, za razliku od nastavnika u skoli.
  I ne samo to, Profesor mu je razvio i ljubav prema francuskom jeziku.
  I jos veoma bitna konstatacija. Profesor Mihailo nikad ne kasni i ne odlaze casove. Kad se sa njim nesto dogovorite, ne morate vise da brinete.
  Od srca ga mogu svima preporuciti.

 • tanja kaufman
  ★★★★★

  Mihailo je fenomenalan profesor.Ima sjajan pristup i "uvuče" dete u materiju.Strpljenje,zanimljiva prezentacija gradiva...sve ono što čas čini produktivnijim.
  Za svaku preporuku.

 • Stefan Crnojević
  ★★★★★

  Mihailo vas nece nauciti samo francuski, nego ce vas nauciti i generalno kako bolje da se izrazavate! Svaka preporuka za dugorocnu saradnju!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Sjajan profesor francuskog jezika!
  Deci kroz neposredan i srdačan pristup lepo objasni sve šta je potrebno na času. Časovi nisu opterećenje, nego lagano i prijatno učenje.
  Svaka preporuka za ovako zanimljivog profesora.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Odlican profesor!
  Veoma strpljiv, jasan i uporan u zelji da prenese znanje! Njegovi casovi su zanimljivi i omugucavaju brz napredak.
  Sve preporuke za divnog Mihaila! :)