5.0

Recenzije (4)

5.0
 • Ana Aksentijevic Cecaric
  5

  Ivana je svestrana osoba pre svega, sa kojom se može razgovarati na engleskom o jako puno tema, naročito iz oblasti medicine, biologije, zdravlja, kao i psihologije, putovanja... Učenje je spontano i lagano. Uvidela je brzo gde pravim greške, "rupe" u znanju koje me sputavaju u konverzaciji i uspešno ih popravlja. Topla preporuka svima koji žele da "progovore Engleski"

 • Sandra Ilic
  5

  Za Ivanu kao nastavnicu i saradnju sa njom imamo samo pohvale. Ivana starijoj ćerki, koja je stednjoškolac, pomaže oko biologije i hemije, a sinu, koji ide u osnovnu školu, pomaže oko nemačkog jezika. Mi smo prezadovoljni saradnjom sa Ivanom. Deci puno znači njena pomoć i kod oboje je evidentan napredak i bolje ocene, a mi kao roditelji vidimo da je kod oboje dece veći i nivo samopouzdanje. Ivana sa njima radi na samom školskom gradivu, ali ih uči i samim tehnikama učenja. Ivanu možemo sa sigurnošću i punim poverenjem da preporučimo.

 • t .
  5

  Ivana has been very helpful and she is very good at teaching.I really appreciate her time and afford . She will always do whatever it takes to help you! I highly recommend Ivana

 • Tijana Tomić Grabež
  5

  Ivana je divan predavač.Uloliko imate neke nedoumice oko gradiva, kao ja, iz biologije, upoznaćete pravog profesora i objasniti vam sve do detalja,tako da nećete pogrešiti 100%ako nju odaberete. P. S. MI SMO DOBILI 5.😊VELIKI PODZRAV ZA NAJBOLJU PROFESORKU U BIOLOGIJE😊.