Da biste videli ceo profil potrebno je da se registrujete. Registracija traje bukvalno 20 sekundi, a daje mogućnost direktne komunikacije sa profesorom.

5.0

Recenzije (9)

5.0
 • Dusan Sijacic
  5

 • Milos Gavrilovic
  5

  Odlicno objasnjava ima puno strpljenja i zna da prenese znanje na pravi nacin.

  Posle samo par casova sam uspeo da polozim ispit i da odgonetnem sve nedoumice.

  *****

 • Ana Stoiljkovic
  5

  Jako sam zadovoljna nacinom na koji predavac objasnjava, ima strpljenja i razumijevanja da iste stvari objasni vise puta dok ne bude skroz jasno.

 • Marko Rajcic
  5

  Legenda od nastavnika:))))))

 • Isidora Gocmanac
  5

  Prezadovoljna! Postovao vreme, radio sa mnom na oblastima koje mi losije idu, davao dobra objasnjenja, zajedno smo postigli super rezultate! Svim preporucujem!☺️

 • 5

  Dusan je odlican mentor, strpljiv, tehnicki potkovan, i sa bogatim radnim iskustvom.
  Sve preporuke onima koji zele da nauce neki programski jezik a ne znaju odakle da pocnu :)

 • Nikola Stefanovic
  5

  Sve pohvale za profesora Dusana.
  Poceo sam da radim sa njim pre mesec dana i mogu vam reci da uz njega odlicno napredujem pun je razumevanja i nije mu tesko cak jednu stvar da objasnjava nekoliko puta uz nekoliko primera dodjemo zajedno do resenja. Sve preporuke za pocetnike.

 • Nemanja Radevic
  5

  Kao neko ko prethodno nije imao iskustva sa programiranjem, iskreno mogu reci da je Dusan i vise nego dorastao zadatku. Veoma strpljiv i trudi se da vas kroz razne primere i pitanja navede da sami shvatite u cemu je problem i kako logicki da dodjete do resenja. U danasnje vreme je jako bitno da pronadjete nekoga ko ce zaista moci da vas nauci, bez gubljenja vremena i nepotrebnih stvari, i zbog toga Dusan zasluzuje svaku preporuku.

 • Aleksandar Radoičić
  5

  Iskreno ne znam odakle bih počela sa pohvalama. Dušan je prvenstveno jedan sjajan čovek, jako iskren, pošten i strpljiv. Sa njim je svaki čas zanimljiv jer ume da prenese znanje na pravi način i da se uz njega isti predmet još više zavoli, a znanje nosi bukvalno u malom prstu. Tehnički jako dobro potkovan. Jako je fleksibilan što se časova tiče, uvek izadje u susret i gleda da ispoštuje vreme predvidjeno za rad maksimalno. Da sasluša pazljivo, bezobzira da li se o predmetu koji predaje radi ili o nekim drugim stvarima. Uvek voljan da pomogne! Ja sam prezadovoljna, od mene sve pohvale za Dušana! Samo napred! 👏🏻