5.0 ★★★★★

Recenzije (8)

5.0
 • Nevena Dudas
  ★★★★★

  Sa Jovanom učim ruski već više od mesec dana i iznenađena sam koliko sam naučila za tako kratko vreme. Pratimo odličan udžbenik, a Jovana sve polako i detaljno objašnjava. Jovana je druželjubiva, prijatna i izuzetno strpljiva. Nikad joj nije teško da nešto dodatno pojasni, a domaće pregleda u najkraćem roku. Ako želite kvalitetne časove gde se stvarno uči, Jovana je pravi izbor za vas. Od mene sve preporuke! :)

 • Milan Ziko
  ★★★★★

  Jovana je izvrstan predavač sa puno razumijevanja i kreativnosti. Svaka preporuka.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Fenomenalno iskustvo! Uspeli smo da sa samo 3 casa popravimo ocenu sa 1 na 3! Svaka preporuka za strpljenje i ljubaznost! U pitanju je ucenik drugog razreda gimnazije.

 • ilija ljubomirovic
  ★★★★★

  Jovana je pre svega jedna strpljiva osoba, koja ce se potruditi da vam objasni sve sto vam nije jasno, milina je saradjivati sa osobom kao sto je Jovana.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Jovana je strpljiv profesor, veoma pripremljen za čas, pri tom izuzetno motivisan da prenese znanje i ukaže na potencijalne začkoljice. Kada su u pitanju dodatni časovi, prilagođava se interesovanje učenika, pronalazi materijal koji donosi potpunu prpremljenost kako za nastavu, tako i za takmičenja i ispite.

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Jovana je veoma strpljiva i puna razumevanja. Jasna i konkretna u objašnjavanju. Moja cerka je više naučila od nje,za dva časa, nego u školi do sad. Za svaku preporuku!

 • Anoniman/na
  ★★★★★

  Nema dostupnog komentara za ovu recenziju
 • Ivan Jovanovic
  ★★★★★

  Preporučujem Jovanu za svakog ko želi da uči ruski jezik. Kao osoba je jako prijatna i strpljiva. Kao pedagog je prilagodljiva vašem nivou, potrebama, pristupu jeziku. Domišljata je u nastavi, trudi se da pojednostavi sve što je komplikovano i obezbedi prava vežbanja tako da se glavne stvari zapamte. A ako se zainteresujete za bilo koju posebnu oblast može vam pružiti dosta dodatnih detalja jer je njeno znanje zapravo mnogo veće.))